- Hammaddeden başlayarak, proses aşamalarında ve nihai üründe sağlık kurallarına, ilgili yasa ve tüzüklere uymak. Gıda güvenliği ile ilgili tehlikeleri belirlemek, değerlendirmek ve kontrolü sağlayarak hijyenik ürünler üretmeyi,
- Gıda, Çevre ve Kalite ile ilgili tüm mevzuat, idari düzenlemeler, yasal sorumluluk ve standartlara uymayı,
- Kullanılan teknoloji ve yardımcı faktörlerin kalite ve çevresel etkilerini göz önünde tutmayı ve gerekli tüm tedbirleri almayı,
- Organizasyonun her kademesinde Gıda, Kalite ve Çevre gerekliliklerimize uygun ortak bir bakış açısı sağlamayı,
- Tüm çalışanlarına eğitim ve açık iletişim imkânı sağlamayı,
- Müşterilerimizin, tedarikçilerimiz ve tüm paydaşlarımızın mevcut ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan kaliteli ve çevreci hizmetleri sunmayı,
- Tedarikçileri ve müşterileri ile kazan kazandır prensibi ile iş birliği ve güven içerisinde çalışmayı,
- Enerji ve doğal kaynakları optimum düzeyde kullanmayı, kirliliğin önlenmesini, atıkların azaltılmasını ve kaynağında ayrılarak maksimum geri dönüşümünü sağlamayı,
- Tüm süreçlerini ve yönetim sistemleri uygulamalarını sürekli olarak iyileştirmeyi ve geliştirmeyi, gelişime daima açık olmayı,
- Çevreye ve topluma olan duyarlılığı ile örnek olmayı,
Özışık Süt Ürünleri olarak taahhüt ederiz.