Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak sizlere sunulmuştur. FSSC 22000 ve Helal Belgeli tesisimizde Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
İçindekiler: Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz. Alerjen bilgisi: Laktoz içerir. Kuru maddede süt yağı kütlece en az %45’tir. +4°C ile +6°C arasında muhafaza ediniz.
Enerji Besin Öğeleri (100g) |
100g için |
100g için RA* |
Enerji (kJ ve kcal) |
1270/310 |
13% |
Yağ (g) |
24 |
33% |
Doymuş Yağ (g) |
24 |
75% |
Karbonhidrat (g) |
2,8 |
0% |
Şeker (g) |
2,8 |
0% |
Protein (g) |
22 |
33% |
Tuz (g) |
4,5 |
50% |
Keçi (%50), Koyun (%25), İnek (%25) sütlerinden üretilmiştir.
Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak sizlere sunulmuştur. FSSC 22000 ve Helal Belgeli tesisimizde Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
İçindekiler: Pastörize süt, peynir mayası, tuz. Alerjen bilgisi: Laktoz içerir. Kuru maddede süt yağı kütlece en az %45’tir. +4°C ile +6°C arasında muhafaza ediniz.
Enerji Besin Öğeleri (100g) |
100g için |
100g için RA+ |
Enerji (kJ ve kcal) |
1270/315 |
14% |
Yağ (g) |
24 |
33% |
Doğmuş Yağ (g) |
24 |
75% |
Karbonhidrat (g) |
2,8 |
0% |
Şekerler (g) |
2,8 |
0% |
Protein (g) |
22 |
33% |
Tuz (g) |
4,8 |
50% |
Koyun (%50), Keçi (%25), İnek (%25) sütlerinden üretilmiştir.
Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak sizlere sunulmuştur. FSSC 22000 ve Helal Belgeli tesisimizde Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
İçindekiler: Pastörize süt, peynir mayası, tuz. Alerjen bilgisi: Laktoz içerir. Kuru maddede süt yağı kütlece en az %45’tir. +4°C ile +6°C arasında muhafaza ediniz.
Enerji Besin Öğeleri (100g) |
100g için |
100g için RA+ |
Enerji (kJ ve kcal) |
1300/320 |
13% |
Yağ (g) |
25 |
31% |
Doğmuş Yağ (g) |
25 |
70% |
Karbonhidrat (g) |
2,5 |
0% |
Şekerler (g) |
2,5 |
0% |
Protein (g) |
21 |
34% |
Tuz (g) |
5 |
50% |
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.